25 Temmuz 2012 Çarşamba

Projeksiyon Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler !


Bana Uygun Cihaz DLP mi LCD mi ?

Projeksiyon cihazları sitemizin projeksiyon bölümünde anlatıldığı gibi çeşitleri konuma ve yere göre farklılıkları gözlenebilir.

Size uygun cihazı bulmak için kullanıcağınız ortam , mesefa , aydınlık gibi unsurları göz önünde bulundurmalısınız.

Cihaz alırken hem lamba ömrü hemde cihazın kalitesini göz ardı etmeyin.

Ne sıklıkla bakıma ihtiyacı duyar ?

Cihazlar Lamba Değişimlerimde bakıma ihtiyaç duyabilirler.Bakımı özel siliyonlarla yapılmalıdır.İlk günki gibi görüntü alabilmeniz için uzman servislerce bakımı yapılmalıdır ..

Mesafe ne kadar önemli ?

Mesafe uzadıkca cihazın aydınlık seviyesi düşer bu yüzden lümen değeri yüksek olmalı cihazlarda bu değer ANSILUMEN olarak gösterilir. İlkkez cihaz alıcaksanız 2000-3000 lümen değeriyle başlayabilirsiniz.

Garantisi ve teknik servisi nerelerde vardır ?

Ülkemizde projeksiyon cihazları eğitim kurumlarının kullanması ile birlikte yaygınlığı artmıştır.Firmalarda bu doğrultuda teknik servis sayılarını artmış fakat yeterli seviyeye gelmemiştir..

Montajı nereden yapmalıyım ?

Projeksiyon montajını yapmadan önce mesafeyi ve yüksekliğini basit bi yöntemle; cihazınıza görüntü vererek ayar yapabilirsiniz.montaj ayağını her zaman kaliteli kullanmaaya özen gösterin .Kullanıcağınız kablo da çok önemlidir.asla ucuz kalitesiz kablo kullanmayın görüntüye ve projeksiyon lambasına katkısı azınsanmıyacak kadar çoktur.

Aspera Projeksiyon olarak yedek parça ,teknik servis hizmetleri ve en ekonomik lamba fiyatlarıyla ülkemize hizmet etmek , milli servete katkıda bulunmak için fiyatlarını en ekonomik şekilde tutmaktadır.

Daha detaylı bilgi müşteri hizmetlerini arayabilir. www.projector.com.tr sitesine bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder